Gezellig uit eten bij Heinde & Ver in Noordwijkerhout

Heinde & Ver in Noordwijkerhout vind je op Herenweg 78.
Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs! Van maandag tot en met donderdag voor maar €34,50 en in het weekend voor €39,50. Menuprijs voor kinderen is €19,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!

Heinde & Ver Noordwijkerhout ligt aan de Herenweg. In de omgeving kan u gratis parkeren. Wij verzoeken om gebruik te maken van het parkeerterrein De Brink. Komt u met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Brink. Dit is nog geen 3 minuten lopen vanaf onze vestiging in Noordwijkerhout. 

Als u met een groep groter dan 8 mensen wilt reserveren, dan kunt u een e-mail sturen naar noordwijkerhout@heindever.nl of telefonisch contact met ons opnemen op 0252-703484. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op deze fantastische locatie! 

Heinde & Ver Noordwijkerhout bestaat uit meerdere verdiepingen, waardoor deze vestiging minder toegankelijk is voor mindervaliden. 

Heinde & Ver Noordwijkerhout

Herenweg 78
2211 CD  Noordwijkerhout

0252-703484

noordwijkerhout@heindever.nl

Openingstijden keuken:

Vanaf het moment dat van de overheid Heinde & Ver weer gefaseerd open mag, wordt met shifts gewerkt. Op deze manier kunnen we zo veel mogelijk gasten de mogelijkheid bieden om te genieten van onze gerechtjes. Wilt u reserveren? Accepteer de voorwaarden en reserveer voor één van de volgende shifts:

Van maandag t/m vrijdag:
Shift 1 vanaf 16:30 tot 19:30 uur,
Shift 2 vanaf 19:45 tot 23:00 uur

Op zaterdag en zondag:
Shift dinch vanaf 12:30 tot 15:30 uur,
Shift 1 vanaf 16:30 tot 19:30 uur,
Shift 2 vanaf 19:45 tot 23:00 uur


Reserveer direct:

In verband met corona, graag aandacht voor het volgende:
Indien één van van onderstaande vragen met 'ja' beantwoord kan worden, maak dan GEEN reservering.

  • Heb je in de afgelopen 24 uur één van de volgende klachten gehad, zoals: hoesten, verkouden, koorts of benauwdheid?
  • Ben je in de afgelopen 14 dagen in contact geweest met iemand met het coronavirus?

Vink onderstaande aan om te kunnen reserveren:

Wilt u met een gevarieerd gezelschap van meer dan 2 personen komen dineren? Stuur een e-mail naar de vestiging voor de mogelijkheden.

Start reservering