Vacature Keukencoördinator

Heinde & Ver is een jonge en groeiende restaurantformule. Met onze franchisenemers die de 7 vestigingen door het land beheren, hebben we van Heinde & Ver een succes gemaakt. Het is nu tijd om te groeien in elk opzicht! Hiervoor zoeken we versterking voor ons keukenteam en staat de vacature open van Keukencoördinator open.

Ons energieke keukenteam verzorgt alle menukaart wisselingen, werkt aan een efficiënte werkwijze in de Heinde & Ver keukens en regelt de opstart van nieuwe vestigingen, waarbij de keukeninrichting wordt bepaald en medewerkers worden opgeleid.

Geen dag is hetzelfde, de werkzaamheden zijn erg afwisselend, de werktijden en dagen zijn afhankelijk van de werkzaamheden en de werkplek van de vestigingen waar jij aan de slag mag. Dit geeft jou vrijheid om de functie in te vullen en vraagt tegelijkertijd ook flexibiliteit!

  • -Heb je ervaring met het bereiden van lekker eten in een professionele keuken?
  • -Ben je een échte aanpakker en wil jij helpen om onze restaurantformules te laten groeien?
  • -Vind je het leuk om nieuwe medewerkers enthousiast te maken voor het werk in de keuken en op te leiden tot volwaardige keukenmedewerkers?

Het lijkt ons super als jij onderdeel gaat uitmaken van dit gezellige keukenteam! Herken jij jezelf in deze vacature of wil je meer weten? Stuur een mailtje naar myrthe@heindever.nl met jouw CV en een kleine toelichting.

Velden met een * zijn verplicht