Voorwaarden

Heinde & Ver staat voor grenzeloos genieten van alle gerechtjes en dranken voor een vaste prijs! Een aantal voorwaarden zitten hieraan verbonden:

• Gasten betalen €34,50 van maandag tot en met donderdag en €39,50 op weekend dagen. De prijs voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud is €19.50. De prijs kan op feestdagen afwijken.
• Voor dit bedrag mogen gasten alle gerechtjes en dranken van de kaart bestellen, zolang en zoveel zij willen. Bij Heinde & Ver werken we niet met een dubbele bezetting, dus de tafel is de gehele avond voor jullie gereserveerd.
• Bij Heinde & Ver serveren we kleine gerechtjes. Elke ronde bestel ieder maximaal twee gerechtjes per persoon. De bijgerechtjes zijn hiernaast nog extra te bestellen. Op een bestelkaartjes worden de nummers aangestreept. De gastvrouw of gastheer neemt uw dranken op en neemt de bestellingen op het bestelkaartje mee.
• Vanaf 17:00 uur zijn de vestigingen geopend. De keuken sluit om 22:00 uur, desserts zijn te bestellen tot 22.30 uur en om 23:00 uur wordt de laatste ronde dranken geschonken.
• Alle dranken zijn inbegrepen bij de prijs, behalve het gedistilleerd assortiment, likeuren, speciaal bieren, speciale koffies en cava.
• Heinde & Ver neemt de wet in acht met betrekking tot alcohol gebruik. Dus genieten met mate en geen buitensporig alcohol gebruik. Het schenken van alcoholische dranken wordt gestopt, zodra hinderlijk gedrag wordt vertoond. Natuurlijk geldt ook: geen 18, geen alcohol. In de vestigingen kan om een identiteitskaart gevraagd worden.
• Bij Heinde & Ver geldt: grenzeloos genieten in formaat, verspilling is niemand bij gebaat. Van onze gasten vragen wij dus om alle gerechtjes en dranken die besteld zijn, ook daadwerkelijk op te eten en drinken.
• Het roken van tabaksproducten, e-smokers of andere middelen is bij Heinde & Ver niet toegestaan. Bij iedere vestiging kan buiten gerookt worden.
• Behandel het personeel zoals ons personeel u ook behandelt. Dus met wederzijds respect, integer en correct.
• Bij grote groepen (boven de 8 personen) kan de tafel gesplitst worden in kleinere groepjes of wordt het verzoek gedaan om minder gerechtjes in één keer te bestellen. Dit om de druk in de keuken gelijkmatig te verdelen en de snelheid te bevorderen. Natuurlijk mag u zo vaak bestellen als u wilt.