Vragen

WELKE GERECHTEN KAN JE ETEN BIJ HEINDE & VER MET EEN ALLERGIE?

Op de website van Heinde & Ver is een allergenenwijzer beschikbaar. In de allergenenwijzer kan je de betreffende allergie aanvinken, vervolgens volgt een lijst me gerechtjes die je wel en niet kan eten. De allergenenwijzer is streng, dus alleen al bij 'sporen van...' wordt een negatief advies gegeven.

Indien u een allergie heeft dient u dit te allen tijde te melden bij ons personeel. Een aantal gerechten bevatten enkel allergenen in de sauzen, deze gerechten kunnen zonder saus geserveerd worden.

Heinde & Ver bereidt verschillende gerechten in haar keuken, ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij het risico op kruisbesmetting niet geheel uitsluiten.

Aan allergenencalculator kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor de allergenenwijzer klik hier.


HEEFT HEINDE & VER OOK CADEAUBONNEN OF DINERBONNEN?

Een cadeaubon van Heinde & Ver kan je in onze vestigingen aanschaffen. Je krijgt de cadeaubon na betaling direct mee. Cadeaubonnen bestellen kan voor grote aantallen ook door een mailtje te sturen naar: info@heindever.nl. Nadat de betaling is ontvangen wordt de cadeaubon naar je toegestuurd.

WELKE PRIJZEN GELDEN VOOR KINDEREN?

Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar serveren wij gerechtjes en drankjes op maat voor €19.50. Bij de vestigingen zijn geen speciale kinderruimtes. Kinderstoelen zijn aanwezig.

IS HET ETEN BIJ HEINDE & VER GEBONDEN AAN EEN BEPAALDE TIJDSDUUR?

Bij Heinde & Ver kan je tijdens de openingstijden van de keuken, genieten van onze gerechtjes. Dat is dus de hele avond grenzeloos genieten voor een vaste prijs. Er wordt niet gewerkt met een dubbele bezetting, dus de tafel is de hele avond voor jullie gereserveerd. De keuken sluit om 22:00 uur, desserts zijn te bestellen tot 22.30 uur en om 23:00 uur wordt de laatste ronde geschonken.

WAT BETEKENT GRENZELOOS GENIETEN?

Grenzeloos genieten van gerechtjes en drankjes voor een vaste prijs, zonder enige beperking! Op maandag tot en met donderdag voor €34,50 en in het weekend voor €39.50! De drankjes zoals fris, bier, wijn en koffie of thee zijn inbegrepen in de vaste prijs. Speciaal biertjes, sterke dranken, cocktails en speciale koffies zijn beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Zie de drankkaart voor meer informatie. De menuprijs voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar oud is €19,50.

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

WORDT BIJ HEINDE & VER OP FEESTDAGEN EEN ANDER TARIEF GEREKEND?

Op feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Oud & Nieuw, wordt het standaard weekend tarief gerekend van €39,50 euro. Met kerst wordt een aangepaste prijs gerekend. Informatie over het kerstmenu volgt rond die tijd.